Tre flickor på äventyr!

Det var en gång tre flickor som hette Kajsa, Fia och Klara och de skulle ut på ett litet äventyr med sin nya fina bil som de köpt tillsammans. De lastade in sin picknick korg i bilen och gav sig sedan av mot okänt mål.

på äventyr

Plötsligt så gick bilen sönder och de blev ståendes jämte vägkanten. Då ingen av dem kunde något om bilar och hur man lagar dem så försökte de hejda andra bilar som kom farandes på vägen, men det gick inget vidare. Plötsligt sa den en av flickorna att hon minsann visste hur de skulle göra. -Vi visar fittan för dem sa hon och kröp sedan upp på bilens front och visade hela härligheten för de förbipasserande.

tre flickor

Men det gick inget vidare det heller så de fick vandra vidare på vägen tills de nådde fram till ett hus där de knackade på för att be om hjälp. Inne i huset så höll Kalle, Nisse och Pelle på med att utforska varandras kroppar för att se i vilka hål som kuken kunde stoppas in i.

tre flickor på äventyr

De tre pojkarna släppte genast in dem i huset och Klara och Nisse var snart i full fart med att utforska varandra istället. De upptäckte strax att Nisses stora kuk passade perfekt i Klaras söta lilla mun.

Kalle och Pelle blev heller inte utan då de fick med sig Kajsa och Fia till soffan där de förvånat upptäckte att deras bultande kukar passade perfekt i flickornas varma och våta fittor.

Det var den lilla historien om tre flickor på äventyr!