Stefan Porrsurfar

Stefan ska ju sluta sitt jobb som landets statsminister och vad vi förstått så är redan den första ansiktsoperationen inplanerad. Detta på rekommendation av landets säkerhetstjänst då de befarar att han annars kommer bli svårt misshandlad när han rör sig ute i landet bland vanligt folk utan sina livvakter.

Det andra som står på dagordningen är att han nu äntligen får tid över till att lära sig hur en dator fungerar. Han har redan börjat lite lätt med en datakurs hos Fille, som jobbar på postavdelningen i riksdagshuset. Han har visat honom vad man kan hitta på ”nätet” som Fille kallar det. När Stefan hörde det skrattade han gott, för han har alltid trott att de då pratat om fiskenät.

Nu förstår jag vad Mogge menade när han sa att han brukade titta på nätporr på helgerna, jag som trodde att han satt och glodde på ett fiskenät och blev upphetsad av det.

Stefan har nu kommit så pass långt i Filles kurs att han nyligen fick sin första guldstjärna. Den fick han för att han både kunde sätta på datorn och sedan hitta sin första porrsida alldeles själv!

error: Content is protected !!