Stefan & Annie slår sina påsar ihop!

Doktor Bergström öppnade dörren in till omklädningsrummet samtidigt som han studera sina papper han hade i handen.

”Det ser ju bra ut det här” sa han och vände sig mot Stefan och Annie som satt alldeles nakna på varsin stol i rummet.

”Hur är det med er, är ni klara för sammanförandet?” frågade han.

Stefan skruvade lite nervöst på sig och sa ”Jo, men jag har bara en liten fråga. Maskinen är väl inställd nu så att jag, eller rättare sagt vi, får min kropp och Annies hjärna?”

Doktor Bergström log och försäkrade dem båda att just så skulle resultat bli och de hade inget att frukta. Sanningen var egentligen att de enda testerna som hade gjorts med maskinen innan var att sammanfoga en spindel med en katt för att få katten att spinna ett nät istället för att bara spinna som katter vanligtvis gör. Resultatet hade dock inte blivit något vidare bra och ”Spatten” som de nu kallade den, förvarades inlåst i bur nere i laboratoriets källare där den klättrade på väggarna och ilsket fräste mot alla som försökte att närma sig.

”Fy sjuttsingen vad det kommer att kännas bra att ha så många procent av väljarna, efter sammanslagningen menar jag” utbrast Annie. ”När vi då lägger ihop våra siffror så kommer vi ju att kunna ta makten över hela världen!”

Doktor Bergström tittade på Stefan med en undrande blick och frågade ifall han fortfarande ville ha maskinen inställd som de tidigare sagt, men Stefan var fullt upptagen med att skriva ned koderna till sitt bankomatkort och till porten där han bodde, då dessa livsviktiga uppgifter nu skulle försvinna för honom.

Doktor Bergström ledde dem båda in i rummet bredvid där den stora maskinen stod och brummade högljutt. Han bad dem att kliva in genom luckan på framsidan och sedan sätta sig på varsin stol som fanns där inne. Han stängde sedan luckan, gick bort till kontrollpanelen och tryckte resolut på den stora röda knappen med texten ”Bytt bytt kommer aldrig igen”.

För att göra en lång historia kort så gick det inte som det var tänkt, resultatet blev istället en sammanfogning av de båda, där Annies kropp till den största delen vann mest yta. Detta gjorde Stefan lite butter men då han strax insåg att han nu inte längre skulle behöva smyga med sin homosexualitet, så blev han snart på lite bättre humör.

Annie däremot saknar sin lilla kärleksgrotta och är inte särskilt imponerad av det maskformiga bihang som hon nu fick istället. Men då de båda gillar penisar så gör de vad de kan åt situationen.

”Kan man inte ta den där fram, så får man ta den där bak” säger StefAnnie flämtande medans hon låter den stora kuken glida in och ut genom deras gemensamma rövhål.