Pelle tomtar för grannarna

Pelle stod i villagaraget med byxorna nere vid vristerna och svor tyst för sig själv. Han förbannade sin egen dumhet över att försöka få av sig dem utan att först ta av sig skorna. Till slut så lyckades han i alla fall krångla sig ur dem och la dem över en pappkartong från Biltema som stod på golvet. Han sträckte sig efter den gamla jutesäcken, rafsade fram de nötta tomtebyxorna och drog på sig dem. När han sedan även hade klätt sig i den röda tomtejackan och fått på sig det långa vita skägget så såg han faktiskt inte så illa ut, lite halvfet var han ju innan, så någon kudde under jackan behövde han inte.

Den här traditionen med att han skulle tomta för grannarna i området hade börjat för några år sedan, han var ju ändå singel och tyckte i början att det hade varit kul att gå runt mellan husen och dela ut julklappar till alla barnen. Oftast så gömde föräldrarna paketen i garagen och Pelle fyllde då sin säck vid varje hus innan han gick in till dem.

Den här julen var det dock ett nytt hus på listan. Ett nyinflyttat par som hade köpt Elofssons gamla kåk längst ner på gatan. Han hade dock bara träffat kvinnan den gången hon i mataffären försiktigt frågat ifall det stämde att Pelle brukade tomta för familjerna i området. Hon var ganska ung och vacker och hade stora härliga bröst som putade fram under hennes tighta blus. Det hela hade slutat med att Pelle lovat henne att lägga till dem på listan och bett henne att lägga paketen i garaget som de andra brukade göra.

Försiktigt stängde Pelle garageporten och började gå nedför gatan, han tänkte börja med de nyinflyttade först för att sedan jobba sig uppåt igen. Han gick i det lätta snöfallet och i alla fönster lyste adventsstakar och julgranar upp den mörka vinter kvällen utanför. När han kom fram till garaget så gick han i den lilla sidodörren. Innanför den så låg det en liten hög med julklappar som han försiktigt började att lägga i sin säck. Plötsligt så hörde han något röra sig längre in i garaget och fram kom plötsligt kvinnan i huset. Hon hade en tomteluva på huvudet, en bh och trosor i röd spets samt röda högklackade skor. Hennes långa slanka ben var klädda i röda stay ups med små tomtar längs upp.

Pelle andades kraftigt och kände hur kuken i de stora tomtebyxorna plötsligt vaknade till liv.

-Jag tänkte att du också skulle få dig en klapp, sa hon plötsligt och föll på knä framför honom. Hon knäppte loss byxornas bälte och med ett ryck så drog hon ned både dem och hans kalsonger till marken.

-Se där ja, sa hon, du är redan vaken ser jag. Hon tog ett fast tag om kuken, som nu stod i all sin prakt på Pelle, och lät den glida in in munnen mellan hennes rödmålade läppar. Hon lät kuken komma djupare och djupare in i munnen och plötsligt greppade hon hans spända skinkor med sin båda händer och tog den ända in till roten i hennes mun. Sakta lät hon den glida ut och in och Pelle tänkte att den måste ju vara ända nere i halsen på henne.

Precis innan Pelle kände att nu börjar det kittla snart, så slutade hon och ställde sig istället på alla fyra med rumpan i vädret.

-Kom nu och knulla mig hårt med din stora kuk, sa hon samtidigt som hon drog ned sin trosor till knäna. Pelle gick ned på knä och tryckte raskt in sin bultandes kuk i henne plaskvåta fitta. Han höll sina händer stadigt på hennes fasta rumpa och pumpade på för allt han var värd. Till slut så kunde han inte hålla sig längre utan han var tvungen att släppa iväg sin varma sats rakt upp i fittan på henne, samtidigt så kända han hur hennes fittmuskler krampade till och de fick orgasm samtidigt.

Hon reste sig och vände sig mot Pelle, som fortfarande låg på knä och pustade hårt, och sa att det får de minsann göra om snart igen. Pelle bara nickade medans han drog på sig kalsonger och byxor igen.

-Du kan väl hämta andan några minuter innan du kommer in till min man och barnen, sade kvinnan innan hon försvann in i huset. Pelle gjorde det och han tyckte själv att han hade skött sig bra under julklappsutdelningen när han gick därifrån till nästa hus på listan.

Vad som hände i det garaget är en annan historia…

error: Content is protected !!