Pelle tar en skogs-runk

Pelle njöt av den varma sommarkvällen där han satt på sin moped och var på väg hemåt. Solen höll precis på att gå ner och det var nästan ingen trafik på den smala vägen som sträckte ut sig mellan fälten av raps som stod i full blom. Han och tre kompisar hade varit hemma hos Gösta och återigen kollat de gamla porrfilmerna från -70 talet som Gösta hade på vhs band. Det spände lite extra i grenen när han tänkte på alla de orakade fittorna som de hade sett, och för all del, alla de präktiga kukarna, som även de vid roten var begravda i en stor kudde av könshår. Pelle och hans kompisar var så vana vid rakade kukar och fittor att de här gamla filmerna där aktörerna fortfarande hade all könsbehåring kvar, de gjorde dem alla lite extra kåta.

Mopedens vibrationer i sadeln gjorde ju nu inte saken bättre och rätt var det var så kände han att han hade en ordentlig ståkuk i byxorna som ville ut. Han funderade en stund och svängde sedan in moppen på en av parkeringsplatserna längs vägen. Han fällde ut stödet och gick sedan in i buskaget och drog ned byxor och kalsonger till knäna och släppte fram sin bultandes kuk i full frihet. Han greppade den med sin hand och sakta började han dra förhuden över sitt stora ollon. Han tänkte på alla håriga fittor han sett och hur det skulle kännas att sakta låta sin kuk glida in i dem och låta sitt eget könshår möta fittans håriga buske.

När han nästan kände att det började killa till och att han snart skulle komma så hörde han hur en gren knäcktes bakom ryggen på honom. Förvånad och lite panikslagen vände han sig om, fortfarande med kuken i handen, och får då se att det är Göstas morsa som står där och småskrattar.

”Jag kom körandes på vägen och trodde att du fått bensinstopp på moppen” sa hon, men här står du bara och runkar för glatta livet. Pelle visste inte vad han skulle ta sig till, Göstas morsa var i 35 års åldern och hade kropp som en 20 åring. Både han och hans kompisar brukade kolla in henne lite extra när de var hemma hos Gösta.

”Får jag se på när du runkar?” sa hon plötsligt och drog samtidigt upp sin korta kjol och drog ned sina trosor. Utan att vänta på svar så lutade hon sig mot ett träd och började smeka sig själv över fittan. Pelle kunde knappt inte tro sin ögon, Göstas morsa var helt orakad och hade en kraftig svart buske mellan sina ben. Utan att behöva tänka på det så började hans hand gå fram och tillbaka och hon började smeka sig fortare och fortare. ”Jag skulle vilja ta din stora kuk i munnen och låta dig släppa din varma sperma i den” sa hon, men vi måste ju dra gränsen någonstans, sa hon och log. Plötsligt kunde inte Pelle hålla sig längre utan med ett lätt grymtande så sköt han iväg sin sats mellan trädbladen, han pumpade både två och tre gånger innan han till slut släppte taget om kuken och den sakta återgick i viloläge igen.

”Kom nu så får hjälpa mig istället” sa Göstas morsa. ”Slicka fittan på mig”

Pelle ställde sig på knä framför henne och kände hennes härliga buske i sin händer. Med tummarna förde han sakta de yttre blygdläpparna åt sidan och stack sedan in sin tunga och slickade hennes svullna klitoris. Hon började att vrida sig av och an där hon stod mot trädstammen och ju mera hon vred sig desto fortare slickade och sög Pelle på hennes klitoris. Plötsligt så gav hon upp ett tjut och han kände hur hon krampade till några gånger och sedan slappnade av.

Efter att Pelle fått på sig byxorna och Göstas morsa rättat till sina kläder så gick de båda ut på parkeringsplatsen igen. Där kom de överens om att detta skulle få vara deras egna hemlighet och ifall Pelle var duktig och höll tyst om det så skulle de nog kunna träffas flera gånger i framtiden. ”Jag skulle nån gång gärna vilja ha din stora kuk lång upp i fittan på mig” sa hon och blinkade, innan hon for iväg med sin bil. Pelle kickade igång sin moped och fortsatte hemåt med ett stort leende på sina läppar.

error: Content is protected !!