Niklas åker till Ikea

Niklas satte sig tillrätta i stolen framför den stora spegeln i hallen. Han höll mobilkameran i ena handen samtidigt som han smekte sig själv över kuken med den andra. Han kunde riktigt känna hur det pulserade i hans stora lem och han var både kåt och nervös på samma gång.

Det var i morse som han hade bestämt sig att idag skulle det ske. Han skulle åka in till Ikea och ta kontakt med den killen som han sett så många gånger jobba därinne när han besökt varuhuset. Han hade alltid tittat åt Niklas håll och för någon dag sedan så hade de fått ögonkontakt och då hade han blinkat åt honom med ett leende på läpparna.

Niklas hade aldrig haft sex med någon kille innan och visste inte riktigt hur han skulle göra för att kolla av ifall killen på Ikea var med på det hela, det var då han kom på sin lilla plan. Han skulle ta ett nakenfoto med mobilen och sen fråga killen efter något så han fick tillfälle till att bläddra bland bilderna på kameran och då skulle denna bilden ”råka” dyka upp. Hur han reagerade på den skulle ge Niklas en aning om ifall han var med på noterna eller inte.

Väl på Ikeas varuhus så gick Niklas omkring bland sängar och bokhyllor en stund innan han upptäckte killen som stod vid ett skrivbord och rättade till något så det såg snyggt ut. Niklas tog mod till sig och gick sedan med beslutsamma steg till honom.

-Hej, sa Niklas

-Hej på dig själv, sa killen och log.

-Jo, jag undrar ifall ni har en stol som heter Orvar eller något liknande?

-Nja, det tror jag inte sa killen, många stolar har vi, men någon Orvar har jag då aldrig sett.

-Jag tror jag har en bild på den, sa Niklas och tog fram mobilen. Han bläddrade snabbt framåt och bakåt mellan bilderna på sin cykel, sin Fasters födelsedags kalas och lunchen han åt igår, allt medans killen tittade intresserat på bilderna som for förbi. Plötsligt så var nakenbilden på telefonen och Niklas hejdade sig en stund för att invänta killens reaktion.

-Ojdå, stolen kan jag nog inte hjälpa dig med, men behöver du hjälp med den där så gör jag det gärna, sa killen och pekade på bilden med Niklas stora kuk. Faktum är att jag skulle kunna göra det direkt,sa killen och tog ett fast tag med sin hand om Niklas rumpa. Följ med här bara.

Niklas blev så paff att han kom inte på något att säga, han följde bara med killen runt hörnet där han plötsligt kände hans hand smeka hans svullna kuk utanpå sina jeans. Innan han visste ordet av så var byxorna neddragna till knäna och killen satt på huk framför honom och slukade hela kuken i sin mun. Han lät den glida in med långsamma tag samtidigt som han masserade han pung och när Niklas kände att det var nära till en utlösning så slutade killen plötsligt och fick istället av sig sina egna byxor.

-Knulla mig nu hårt i röven, sa han och Niklas var inte sen på att lyda. Han fick pressa på lite men till sist gled den in och han körde den ut och in medans killen runkade av sig själv. Till slut gick det inte att hålla emot längre och Niklas släppte hela sin sats i honom, samtidigt så fick killen utlösning och sprutade ner hela väggen.

Utmattade sjönk de sedan ned på golvet och försökte få ordning på sina kläder. Killen tyckte att Niklas kunde komma tillbaka snart igen för ett nytt besök och det lovade han att göra.

error: Content is protected !!