När jag knullade en politiker på Gotland

Klockan började att närma sig 23,00 och jag kände att det var nog dags att börja traska hemåt nu. Puben jag satt på i Visby var mer än fullsatt då denna kvällen var avslutet på detta årets politikervecka här på Gotland.

Det verkade som om alla inblandade på Gotland nu släppte ner garden och pustade ut efter otaliga debatter och tv intervjuer. Åtskilliga var de politiker som nu snubblade omkring på dansgolvet, bra berusade, och betedde sig som ystra skolungdomar på sin första skoldans efter att de nallat lite sprit från föräldrarnas barskåp.

Jag gick till garderoben och checkade ut min jacka, jag var inte helt nykter, lite lätt salongsberusad var jag nog allt. Ute på den stenbelagda gatan så fick jag fundera en stund åt vilket håll mitt hotell låg, men efter en stund så var jag ganska så säker på att det låg en bit uppför gatan så jag började traska ditåt. Efter en stunds promenerande så mötte jag plötsligt en dam som kom gående mot mig på ganska så ostadiga ben. Jag kunde höra att hon fyllemummlade för sig själv där hon gick;

– Att ta från de rika och ge åt de fattiga….i helvete heller, vi ska minsann ta från de fattiga och ge till oss, vi redan rika som behöver mera! Pöbeln förstår inte att vi politiker är så mycket mera värda än till exempel en simpel sjuksköterska eller nån orakad lagerarbetare!

Efter några steg till så var hon precis framför mig på trottoaren och då stannade hon upp och såg mig stint i ögonen.

– Vad jobbar till exempel en sådan som du med? Sluddrade hon fram medans hon stöttade sig mot väggen med sin ena hand.

-Jag? Svarade jag förvånat, jag är lastbilschaufför.

– Lastbilschaufför?! Utbrast hon då. Någon sådan har jag aldrig knullat! Följ med mig in här i gränden så ska du få smaka på lite delikat politikerfitta från Stockholm!

Hon tog ett stadigt tag runt min arm och drog med mig innan jag hann att protestera. Hon tryckte upp mig mot väggen och ställde sig sedan framför mig på sina knän samtidigt som hon drog ned gylfen på mina byxor och fick fram min kuk som hon genast glupskt tog i sin mun.

Med ena handen så drog hon sakta förhuden bakåt och lät sedan ollonet glida försiktigt fram och tillbaka i sin mun. Det dröjde inte länge förrns kuken stod som ett spett i all sin prakt och hon fnittrade förtjust:

– Nu du, din äckliga lilla arbetare, nu ska du få knulla en regeringsminister så du aldrig kommer att glömma det.

Det var först då jag insåg vem hon verkligen var och jag var tvungen att fråga:

– Är det inte du som är hon den där Annika Str..

– Tyst ! skrek hon, ikväll är jag bara någon som vill knulla en grov och svettig arbetarkuk, förstått?

Med flinka fingrar så tog hon snabbt av sig både kjol och trosor och ställde sig sedan på alla 4 och sa åt mig att knulla henne hårt bakifrån.

Jag tänkte att hon ska fan få, så snart stod jag bakom henne med kuken i ena handen och den andra på hennes vita cellulitdrabbade skinka. Jag trängde in i henne med hela min längd på en gång och hon gav upp ett skrik då hon kände min stora kuk tränga in i henne. Jag hörde även ett litet ”-Aj som fan” någonstans ifrån och fick för mig att ljudet hade kommit från henne fitta? Jag drog ut kuken och stötte in den på nytt och precis när jag tyckt in den i botten så hörde jag det igen: ”-Aj som fan” lät det ifrån henne fitta.

Plötsligt kände jag hur någon greppade tag i mitt ollon inne i fittan och snabbt som ögat drog jag kuken ur henne. Sekunden senare så uppenbarade sig ett litet huvud som stack fram mellan hennes slappa blygdläppar. Huvudet blängde på mig och det tog nån sekund innan jag insåg att det var Mogge som stirrade på mig med en ilsken min.

-Sluta upp med det där! skrek han åt mig. Jag försöker faktiskt sova här inne!

Annika vände sitt ansikte mot mig och sade:

– Bry dig inte om honom, han gömmer sig bara därinne för alla reportrar som han tycker ställer så svåra frågor hela tiden.

– Fan vilken stor kuk du har, sa Mogge plötsligt. Kom hit får jag smaka, sa han samtidigt som han öppnade munnen och slickade sig runt läpparna.

Jag sköt sakta fram underkroppen mot honom där jag stod på mina knän och lät den glida in i Mogges mun så att han kunde suga av mig. Fast det bara var huvudet som han kunde jobba med så var hans teknik helt ok och bara efter en liten stund så släppte jag hela satsen i hans mun och han svalde tacksamt den varma sperman.

Sur som fan så reste sig Annika upp och insåg att hon hade gått miste om en grov arbetarkuk denna gången också, hon skulle som vanligt få nöja sig med Steffes lilla ynkliga snopp och någon arbetare var han minsann inte, fastän han påstod det så ofta han kunde.

Medans hon tog på sina kläder igen och skakade Mogge till rätta där inne i fittan så förbannade hon honom och sa att det var sista gången som hon var snäll och lät honom gömma sig därinne. Sedan vinglade hon vidare nedför gatan på ostadiga ben och jag fortsatte hemåt till mitt hotell.

Snipp snapp slut

Alla personer och namn är påhittade och har ingen anknytning till verkligheten