Årets Julfest på kontoret slog alla rekord!

En julfest hör väl alla kontor till men årets julfest på försäkringskassans kontor blev allt annat än en lugn tillställning då någon på försäkringskassans kontor hade spetsat bålen med narkotiska preparat. På bilden ovan ser ni handläggaren Susanne Fransson som lyckades med konststycket att få på sig nätet som den kokta skinkan hade varit i, men efter den ansträngningen så somnade hon vid granen.

Försäkringskassans chef Ulla-Britt släpper loss

Den annars så bittra och allvarsamma kontors chefen Ulla-Britt släppte loss ordentligt efter några glas av den spetsade bålen.

Rune och Sören, julfest på försäkringskassans kontor

Handläggarna Rune och Sören fann varandra på herrarnas toalett. Rune hade länge gått och kastat varma blickar på Sören och hans smäckra stjärt. När de båda råkade befinna sig samtidigt inne på herrarnas toalett så kunde han inte hålla sig längre. Med ett resolut tag om Sörens stjärt så vände han honom om om gick själv ned på knä framför honom. Med snabba fingrar så fick han sen fram Sörens stora kuk och började att suga benmärgen ur honom.

julfest på försäkringskassans kontor

Lena jobbar vanligtvis i telefonväxeln. Hon är van vid att ha många bollar i luften och klarade galant av att utföra alla dessa uppdrag samtidigt!

– Att ha en bra simultanförmåga gör jobbet så mycket enklare och alla så mycket gladare, sa Lena och jobbade vidare. Pelle, Anders och Torsten, som alla är chefer på kontoret, ansåg sedan att Lena naturligtvis är värd en befordran efter denna oroliga uppvisning.

Rune , Sören och Elof hos polisen efter julfesten

Rune, Sören och praktikanten Elof åkte dessvärre fast för fortkörning på väg hem från Julfesten. Konstapel Göransson sa att antingen så blir det dryga böter eller så klarar vi av saken här och nu. Med sina dåliga löner så ansåg de alla att det var bättre att få det hela överstökat, så de tog sina straff som män. Efter att konstapel Göransson hade bestraffat dem så fick de fortsätta sin resa hemåt igen. ( De fick dock vänta en stund på praktikanten, som tyckte att han behövde bestraffas ytterligare en gång)

error: Content is protected !!