En liten ridtur på växelspaken

Svenne bromsade sakta in den stora lastbilen och svängde in på parkeringsfickan jämte vägen. Han hade lämnat Göteborg tidigt på morgonen med en last av stålbalkar som skulle ända upp till Luleå, men nu började magen att kurra lite, så det var dags för frukost.

Parkeringsfickan var tom förutom en vit VW Golf som stod parkerad i början av fickan. Han trixade sig förbi den och parkerade sedan sin lastbil framför den. Han hann inte mera än att sträcka sig bakåt efter sin matväska förrns det plötsligt knackade på hans passagerardörr och sekunden senare så öppnades den av en tjej i röd kjol och en vit liten blus.

”Hej du” sa Svenne. ”Vad kan jag hjälpa dig med då?”

”Hej” svarade tjejen.”Jo, det ska jag tala om för dig. Du kan börja med att ta fram kuken, så jag också kan få i mig lite frukost”

Svenne stirrade förvånat på tjejen, men han tänkte inte vara den som fegade ur. Han knäppte upp sitt bälte och drog ned gylfen och fram for hans präktiga penis i full givakt.

”Se där ja”sa tjejen. ”Nu är det serverat ser jag”

Hon klättrade smidigt in i hytten och böjde sig sedan över hans kuk och lät den sakta glida in i sin mun. Hon greppade lätt om hans pung och masserade hans ollon med sin sträva tunga.

Svenne sa ingenting, han var alldeles för överrumplad av hennes tilltag för att kunna få fram något vettigt att säga.

Tjejen sög och drog i hans kraftiga kuk så han trodde att den snart skulle gå av. Men plötsligt kände han pirret komma och han släppte hela sin varma sats rakt i munnen på henne som hon svalde. Med sperma fortfarande hängandes i ena mungipan så frågade hon Svenne om hon fick prova hans växelspak en stund.

Svenne förstod inte riktigt vad hon menade, men sekunden senare så hade hon tagit av sig sina trosor och stod nu grensle över den golvmonterade växelspaken i lastbilen. Sakta, sakta lät hon spaken glida in i sin våta fitta och Svenne kunde knappt tro på vad han såg. Med långsamma rörelser så stod hon nu på huk över spaken och lät den gå som en pistong upp och ned i sin fitta. Hon ökade takten och började att gny samtidig som hon lät den komma längre och längre in i henne varje gång hon böjde sig ned. Till slut gav hon upp ett skrik av vällust och föll sedan tillbaka ner i passagerarstolen.

Svenne tittade förvånat på henne och det enda han kunde komma på att fråga var.”Vill du ha kaffe?”

Det ville tjejen och efter att de hade druckit varsin kopp och delat på Svennes medhavda mackor så tackade hon för kaffet och lånet av växelspaken och försvann sedan ut igen genom passagerardörren.

Den här historien utspelade sig för några år sedan och Svenne har bytt lastbil några gånger sedan dess, men växelspaksknoppen från denna lastbilen har han alltid tagit med sig och monterat på nästa. Han brukar lukta på den ibland och ännu finns fittdoften kvar från den sexgalna tjejen på parkeringsplatsen för länge sedan.

error: Content is protected !!