Brevbäraren kommer på besök

Thomas låg i soffan i det lilla radhuset och snörvlade lätt. Han hade ringt och sjukskrivet sig på morgonen, för han kände att han var på väg att åka på en riktig ”mancold”, ett sjukdomstillstånd som endast en kvinna kan drömma om. Han hade beklagat sig ljudligt över sin smärta i bihålorna och sin stackars hals, där det nu huserade 2 meter taggtråd, för sin fru Karin men hon hade bara kallat honom för en vekling och skrattat samtidigt som hon drog igen ytterdörren och åkte till sitt jobb.
Nu låg han här och var redan ganska uttråkad efter endast ett par timmar. Han funderade över vad han skulle ta sig till och kom fram till att han kunde ju passa på att runka en stund nu när han ändå var ensam hemma. Thomas hade alltid blivit upphetsad av Karins svarta strumpbyxor och nu började han fundera över hur det skulle kännas att ha dem på sig samtidigt som han runkade. Han gick in i deras sovrum och öppnade ena garderobsdörren och plockade fram ett par av hennes strumpbyxor. Han tog av sig sina kalsonger och var försiktig med sina naglar så att det inte blev en reva i dem och till slut så hade han fått på sig dem. Hans stora kuk bultade i byxorna och han greppade den genom nylonen och drog förhuden ett par sakta drag över det svullna ollonet. Sen fick han se Karins tunna nästan genomskinliga svarta blus som låg slängd i hörnet på golvet. Han plockade upp den och tog på sig den. han ställde sig sedan framför spegeln och började massera sin kuk genom den tunna nylonen.

Plötsligt ringde det på dörren. Thomas blev alldeles kall och visste inte vad han skulle göra. Snabbt som ögat fick han på sig ett par träningsbyxor och en stor T-shirt på överkroppen. Han gick till dörren och öppnade den. Utanför stod brevbäraren med ett paket i handen.
-Hej, sa han. Det var tur att någon var hemma. Jag har ett paket här som måste signeras innan jag lämnar över det. Tyvärr har jag ingen penna, men det kanske du har?
Thomas bad honom stiga in i hallen medans han gick in i köket för att hämta något att skriva med. När han kom tillbaka till hallen igen och skrivet på blanketten så säger brevbäraren plötsligt;
-Jag kan suga av dig om du vill? Jag råkade se dig förut genom sovrumsfönstret när du stod framför spegeln. Så kåt som jag blev av det har jag inte varit på länge.
Thomas hann inte svara honom, för innan han visste ordet av så hade brevbäraren gått ned på knä framför honom och dragit ned hans träningsbyxor till vristerna. Han drog ned resåret på strumpbyxorna och släppte ut hans kuk i frihet. Han tog den i sin mun och lät tungan spela över hans ollon som nu snabbt växte till sig igen. Snart stod kuken som ett hammarskaft och brevbäraren tog den djupt in i munnen samtidigt som han masserade pungen.


Thomas tog tag i hans huvud och förde det fram och tillbaka i takt med att han sög och till slut kunde han inte hålla emot längre utan släppte sin varma sats rakt i munnen på honom. Brevbäraren svalde det han kunde och torkade sig sedan om mungiporna samtidigt som han reste sig upp.
-Jaha, då var det levererat och klart, sa brevbäraren och tackade för sig och gick ut genom dörren igen. Efter detta så har Thomas fått leverera flera gånger då han och brevbäraren mötts på diverse platser.

error: Content is protected !!